Roxy Roberta

Gepubliceerd op 15 september 2024 om 15:03

Superblij dat we elkaar gevonden hebben, zo omschrijf ik onze kennismaking. Want Karien deelt de passie voor stoffen en texturen, maar ook de passie voor lokaal, handgemaakt, eerlijk, duurzaam…

Hergebruik of no-waste in de keuken, met de charlottes en de sandwichwraps, en pure ontspanning, met de yogamaskers, lijnzaadkussens en kersenpitkussens. Maar ook lavendel tea-bags (stop er eentje in je kleerkast en waan je ELKE ochtend in ‘la douche France’) en de Japanese aprons (de MEEST comfortabele schort OOIT) en dan overdrijf ik nog niet.

Karien kiest alle stofjes zelf uit en gaat daarbij echt op zoek naar kwalitatieve, stevige maar ook ecologische stoffen. En tussen die geselecteerde stofjes van Karien mocht ik dan weer heerlijk snuisteren en een keuze maken voor Fleurne (keuzestress!!!). Daarna knipt, naait en ontwerpt ze alles zelf in haar ongelooflijk inspirerende atelier. Zo een mega gezellig atelier met een ziel en vintage snuisterijen, waar je de tijd vergeet, ontspant en wegdroomt met het zacht tikkende geluid van de naaimachine...

Op dit moment kan je kersenpitkussen, lijnzaadkussen, yogamaskers, charlottes (dat zijn herbruikbare overtrekjes voor keukenpotten en schalen), les feuilles (dat zijn dan weer de pannenlappen of onderzetters), lavendel tea-bags, sandwichwraps en Japanese aprons (of Japanse schorten) vinden.

De Japanse aprons zijn te verkrijgen in stevige jeans (voor wie bvb keramiek doet), lichte jeans en zachte katoenkleurtjes. En ja, je kan ze zeker eens komen passen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.